събота, 12 август 2017 г.

Изгради Добруването със Своите Духовни Сили - Сътрудничество

Скъпи приятели, добре дошли на 20 август - неделя в 11:00ч. на срещата на приятелите на Медитация Раджа Йога на тема "Изгради Добруването чрез Своите Духовни Сили - Сътрудничество". Свободен достъп!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО?
Сътрудничеството е съвкупно взаимодействие от толерантност, приспособяване, гъвкавост, уважение и от оценяване на различията и уникалността. Базирано на това взаимодействие, сътрудничеството е в сърцето на всяка успешна дейност.
Без значение колко способен, талантлив, ефективен или изключителен може да е някой, без сътрудничеството на другите той не може да развие своите лични умения. Нито можем да усвоим дадена дейност без помощта на родител, учител или наставник.
Единството
, пълната хармония е състоянието, което поражда естественото сътрудничество.

Семинарът е посветен на книгата на Антони Страно "В Търсене на Добруването - Използвай своите 8 сили". Може да я намерите в електронен вариант на следния линк

http://brahmakumarisbulgaria.blogspot.com.es/2014/09/8.html

Свободен достъп!
Беседите се излъчват от Центъра Брама Кумарис в Атина, Гърция на адрес ул. Тасоу 12А, пл. Америкис. Всички българи живеещи в Атина са добре дошли да го чуят "на живо". За информация 210-8660788, 6936557375
Може да се включите и он-лайн в линка

https://www.ustream.tv/channel/the-essence-of-well-being

Записи на предишни беседи може да чуете в youtube, линк
https://www.youtube.com/channel/UC60SDl6b0b4t55IOn-b8QZA
 

Беседите се основават на познанието на Раджа Йога, което ни предоставя възможността да живеем осъзнато и да изпълваме със щастие нашето ежедневие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар