четвъртък, 21 март 2019 г.

Раджа Йога - всяка събота в 9.30ч.


Основен курс по Раджа Йога - всяка събота в 9.30ч.
Вход Свободен.
Атина, платия Америкис, ул. Тасу 12А
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΡΑΜΑ ΚΟΥΜΑΡΙΣ
За повече информация на тел. 6936557375
brahmakumarisbulgaria.blogspot.com
Скъпи приятели, добре дошли всяка събота в 9.30ч. на откритите ни срещи по Раджа Йога.
Раджа Йога е един съзидателен духовен процес. Медитирайки, придобиваме преживявания. Този духовен опит индивидуален за всеки един от нас, ни води да преоткрием истината, която носим в себе си. Той е по-верен от всеки възможен отговор. Затова Раджа Йога отдава голямо значение на опита от медитацията. Там намираме всички отговори. Духовната сила е нашата защита от проблемите в съвременния свят. В процеса на медитиране се зареждаме с вътрешна духовна енергия, която ни дава сила да си сътрудничим, да приемаме един друг, да сме гъвкави, да можем да прощаваме, да се справяме с трудностите с разбиране и т.н.
Нека заедно си припомним нашата истинска вътрешна сила и красота - дълбокото спокойствие, чистотата, мъдростта, щастието. Те са във всеки един от нас, просто забравяме да се свържем с тях, да ги активираме и да ги изразим в заобикалящия ни свят.

Водени медитации, беседи и семинари на основата на самопознанието на Раджа Йога може да чуете в Youtube, на следния линк: https://www.youtube.com/channel/UCKvyJl66tszyI1pIUbFZo0w

А също и в ivoox, на следния линк:
https://www.ivoox.com/podcast-brahma-kumaris-bulgaria_sq_f1631342_1.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар