петък, 6 септември 2019 г.

ПЪТЯТ КЪМ СЕБЕ СИ - Открита Беседа във Варна

Скъпи приятели, добре дошли на 12 Октомври - събота, от 16.00ч. на Откритата Беседа на тема "ПЪТЯТ КЪМ СЕБЕ СИ", която ще се състои във Варна. Студио за психотерапия и духовно развитие ЕдинЕние, ул. "Дръзки" 10. Вход Свободен. За контакти: 0887250339 Ани Красимирова
Нека заедно си припомним нашата истинска вътрешна сила и красота - дълбокото спокойствие, чистотата, мъдростта, щастието. Те са във всеки един от нас, просто забравяме да се свържем с тях, да ги активираме и да ги изразим в заобикалящия ни свят.
Беседата е на основата на самопознанието на Раджа Йога.
Раджа Йога е един съзидателен духовен процес. Медитирайки, придобиваме преживявания. Този духовен опит индивидуален за всеки един от нас, ни води да преоткрием истината, която носим в себе си. Той е по-верен от всеки възможен отговор. Затова Раджа Йога отдава голямо значение на опита от медитацията. Там намираме всички отговори. Духовната сила е нашата защита от проблемите в съвременния свят. В процеса на медитиране се зареждаме с вътрешна духовна енергия, която ни дава сила да си сътрудничим, да приемаме един друг, да сме гъвкави, да можем да прощаваме, да се справяме с трудностите с разбиране и т.н.

www.facebook.com/meditatsia
brahmakumarisbulgaria.blogspot.com
info@bg.brahmakumaris.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар