неделя, 3 януари 2021 г.

Скайп Курса по Раджа Йога "В Единство с Любовта"


Добре дошли на
4 януари, понеделник от 19.00ч. българско време на Скайп Курса по Раджа Йога "В Единство с Любовта". Курсът е на основата на самопознанието на Раджа Йога. Включва 7 срещи със свободен/ безплатен достъп.

Регистрация за участие на Скайп адрес: meditatsia

Кое е това нещо, което всяка душа търси от раждането си чак до смъртта? Дори детето, без да разбира, желае да изпитва любов в живота си. Първо е желанието за любов. Живот без любов е живот без надежда и без сладост. Всички души са обичани и получават любов от Върховната Душа. Има ли нещо по-велико от това? Любовта е светът, любовта е животът. Ако любовта не е налична, все едно душата няма живот, няма свят. Получавайки любов, получава целия свят. Изпитвате ли тази извисена съдба да получавате такава любов?
Раджа Йога е един съзидателен духовен процес. Медитирайки, придобиваме преживявания. Този духовен опит индивидуален за всеки един от нас, ни води да преоткрием истината, която носим в себе си. Той е по-верен от всеки възможен отговор. Затова Раджа Йога отдава голямо значение на опита от медитацията. Там намираме всички отговори.
Водени медитации, беседи и семинари на основата на самопознанието на Раджа Йога може да чуете в Youtube, в канала Brahma Kumaris Bulgaria:
https://www.youtube.com/channel/UCKvyJl66tszyI1pIUbFZo0w/videos

Няма коментари:

Публикуване на коментар