вторник, 2 февруари 2021 г.

Скайп Курс по Раджа Йога - 4 февруари от 19ч.


Добре дошли на
4 февруари, четвъртък от 19ч. българско време на Скайп Курса по Раджа Йога. Курсът е на основата на самопознанието на Раджа Йога
Включва 7 срещи със свободен/безплатен достъп

Регистрация за участие на Скайп адрес: meditatsia

Можете да се присъедините към курса на следния линк:

Нека заедно си припомним нашата истинска вътрешна сила и красота - дълбокото спокойствие, чистотата, мъдростта, щастието. Те са във всеки един от нас, просто забравяме да се свържем с тях, да ги активираме и да ги изразим в заобикалящия ни свят.

Раджа Йога е един съзидателен духовен процес. Медитирайки, придобиваме преживявания. Този духовен опит индивидуален за всеки един от нас, ни води да преоткрием истината, която носим в себе си. Той е по-верен от всеки възможен отговор. Затова Раджа Йога отдава голямо значение на опита от медитацията. Там намираме всички отговори. Духовната сила е нашата защита от проблемите в съвременния свят. В процеса на медитиране се зареждаме с вътрешна духовна енергия, която ни дава сила да си сътрудничим, да приемаме един друг, да сме гъвкави, да можем да прощаваме, да се справяме с трудностите с разбиране и т.н.

Водени медитации, беседи и семинари на основата на самопознанието на Раджа Йога може да чуете в Youtube, на следния линк:
А също и в ivoox, на следния линк:
https://www.ivoox.com/podcast-brahma-kumaris-bulgaria_sq_f1631342_1.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар