понеделник, 7 март 2022 г.

Скайп Курс по Медитция Раджа Йога

Добре дошли на 10 март, четвъртък от 19ч. българско време на Скайп Курса по Медитация Раджа Йога. Курсът е на основата на самопознанието на Раджа Йога. Включва 7 срещи със свободен/ безплатен достъп.

Регистрация за участие може да направите, изпращайки съобщение на Скайп адрес: meditatsia, че желаете да участвате в курса.
И можете да се присъедините към групата за курса на следния линк: https://join.skype.com/zn03BirurVPJ

Нека заедно си припомним нашата истинска вътрешна сила и красота - дълбокото спокойствие, чистотата, мъдростта, щастието. Те са във всеки един от нас, просто забравяме да се свържем с тях, да ги активираме и да ги изразим в заобикалящия ни свят.
Раджа Йога е един съзидателен духовен процес. Медитирайки, придобиваме преживявания. Този духовен опит индивидуален за всеки един от нас, ни води да преоткрием истината, която носим в себе си. Той е по-верен от всеки възможен отговор.

Затова Раджа Йога отдава голямо значение на опита от медитацията. Там намираме всички отговори. Духовната сила е нашата защита от проблемите в съвременния свят. В процеса на медитиране се зареждаме с вътрешна духовна енергия, която ни дава сила да си сътрудничим, да приемаме един друг, да сме гъвкави, да можем да прощаваме, да се справяме с трудностите с разбиране и т.н.

Водени медитации, беседи и семинари на основата на самопознанието на Раджа Йога може да чуете в Youtube, на линк:
https://www.youtube.com/channel/UCKvyJl66tszyI1pIUbFZo0w

А аудио медитации може да чуете на следния линк:
https://meditacion192293926.wordpress.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар