събота, 13 февруари 2016 г.

Добродетелите: Прецизност, Точност


Ако има личен успех, но няма успех при останалите, това не е прецизна служба. Ако останалите преживяват успех, но аз не, това също не е прецизна служба.

Поддържането на чистотата, автоматично води до прецизни мисли, думи, действия и въжделения. Какво означава „прецизност“? Първо, прецизност, означава използване на точния метод в точното време. Второ, прецизност означава, че има значимост във всяка мисъл, точна значимост. Думи като: „Просто така стана, просто така се случи“ няма да се изговарят или появяват. Такава чиста душа е непрестанно прецизна във всяко действие, което означава, че във всяко действие от ежедневния график, душата е изпълнена с познание.
 
Когато общувате с някого, ако не различавате неговите чувства или емоции, или след като ги различите, не вземете прецизно решение, тогава не можете да пожънете успех в нито една задача. Налага ви се да се свързвате с хора и също ви се налага да преодолявате ситуации; в живота се сблъсквате и с двете.

Основата на вашия метод е възвишеното отношение. Ако отношението ви е възвишено, методът ви е прецизен. Ако методът ви е прецизен, резултатът е успешен. И така семето на метода и успеха е отношението.

Прецизната вяра е: Сега аз принадлежа на Бащата, Върховната Душа, и аз разпознавам, приемам и напредвам възприемайки себе си за душа, и познавам Бащата такъв, какъвто е. Това е прецизна вяра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар